Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Täällä voit kysyä esimerkiksi linkinvaihtoa, ilmoittaa lomasta, erosta tai mainostaa. Huom! Jos mainostat, mainoksessasi saa olla korkeintaan viisi virkettä ja ei mitään miljoonaa riviä, jotta vieraskirja ei täyty ainoastaan mainoksista! Voit mainostaa sivustoasi vieraskirjassa ainoastaan kerran.

Vieraskirjaan voit jättää myös kehitysehdotuksia!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.08.2017 12:41
Tervetuloa Kuoleman varjoihin, vuoden 2014 tammikuusta aktiivisesti toimineeseen Soturikissat-roolipeliin!

Nimi: Nikki

09.08.2017 20:37
Etsitään roolipeliä!

Surkeiden sattumusten sarjan vuoksi etsin Suntuubissa olevaa vieraskirjapohjaista ihmisroolipeliä, jossa saa pelata hän-muodossa. Jos ylläpidät kriteereihin sopivaa peliä, olet mukana sellaisessa tai vain tiedät sellaisen, esittele peli lyhyesti linkin kera sähköpostissa.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skyli.suntuubi.com/

09.08.2017 15:58
Tervetuloa Skyliin! Sivumme on perustettu jo vuonna 2013 ja lukuunottamatta muutamia pieniä taukoja se on toiminut aktiivisesti siitä lähtien. Pelissä voit ostaa koiria, kilpailla niillä, keräillä rotujen kaikki eri värit ja kasvattaa yhä vain parempia koiria. Toivottavasti kiinnostuit!

Nimi: Aamu

08.08.2017 18:17
Ulpukka taisi joskus chatissa mainita, että on huono keksimään mainospuheita (voih olisinpa mäki hyvä xD) niin päätin nyt tylsyyttäni väsätä tälläsen, olisiko tämä hyvä Valoniityn mainospuheeksi tai edes jollain lailla kelvollinen? :'D

Heissan! Tervetuloa liittymään Valoniittyyn, paikkaan joka ei ole ihan tavallinen... Heräsikö kiinnostuksesi? Toivottavasti kyllä! Valoniityssä saat perustaa oman klaanisi, kirjoittaa sillä tarinoita, kehittää klaanisi jäseniä arvoasteikolla ja kaikkea muuta mukavaa! Katsohan ihmeessä tarkemmin yllä olevasta linkistä. Toivottavasti edes harkitset liittymistä tai piipahdat chatissa!

Parhain terveisin:
Valoniityn väki

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://veriperima.suntuubi.com

29.07.2017 15:21
Hei!
Verivala on muuttanut ja vaihtanut nimensä Veriperimäksi. Voisitteko vaihtaa linkkimme ja nimemme linkkilistaltanne? c: Hyvää loppukesää!

Vastaus:

Okei! Vaihdan linkkinne. hyvää loppukesää teillekin!

- Ulpukka

Nimi: Epsuxx

24.07.2017 20:11
Heipä hei, tulin nyt tänne ilmoittamaan, että joudun valitettavasti eroamaan täältä. Sivuilla on aivan mahtava ja hyvä idea, mutta tämä idea ei ole aivan omiaan minulle, kuten jouduin huomaamaamaan. Aikakin on minulla aika tiukilla, varsinkin kun koulut kohta alkavat. Klaanini Virtaklaanin saa siis poistaa. Hyvää jatkoa näille sivuille!

Vastaus:

Sinutkin menetämme, voi ei! Mutta ymmärrän, jos ei ole enää idealle intoa eikä aikaa. Noh, enpä tiedä mitä muuta sanoisin. Hyviä jatkoja sinullekin, poistan klaanisi. Valaiskoon Tähtiklaani polkusi, mutta jos tahdot, Pimeyden Metsä sen pimentäkööt.

- Ulpukka

Yksityinen viesti

22.07.2017 14:03

Nimi: Raakel

20.07.2017 16:24
Moikka!
Joudun ikävä kyllä eroamaan, koska oma mielenkiintoni soturikissoja kohtaan on kadonnut tyystin, eikä intoa tarinoiden kirjoittamiseen löydy :( Tämä on kyllä ihana paikka, ja toivonkin onnea sekä menestystä sivustolle! Ja hyvää kesän loppua! <3

Vastaus:

Voi ei! Harmillista :( Minullakin on ollut kirjoittamisessa kausia, ettei vain ole jaksanut. Toivottavasti sulle löytyy joku muu sivu, missä into taas nousee! :) Poistan klaanisi. Hyviä jatkoja, ja Tähtiklaani valaiskoon polkuasi, mutta jos haluat Pimeyden Metsä sen pimentäkööt~

- Ulpukka

 
 
©2017 Valoniitty - suntuubi.com