Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Täällä voit kysyä esimerkiksi linkinvaihtoa, ilmoittaa lomasta, erosta tai mainostaa. Huom! Jos mainostat, mainoksessasi saa olla korkeintaan viisi virkettä ja ei mitään miljoonaa riviä, jotta vieraskirja ei täyty ainoastaan mainoksista! Voit mainostaa sivustoasi vieraskirjassa ainoastaan kerran.

Vieraskirjaan voit jättää myös kehitysehdotuksia!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Mitjatar
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

22.10.2017 11:18
Suden askel on mennyt päivitystauolle. Tauko ei kestä kovin kauaa ja tulen ilmoittamaan, kun se päättyy.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://akama.gotop100.com

17.10.2017 09:54
Tervetuloa Akaman luomalle Suntuubi roolipelien toplistalle! Luo esittely ropellesi, lisää linkkisi sivuille, saa lisää mainosta, äänestä muita sivuja ja tuo sivujasi näkyville. Kaikenlaiset roolipelit ovat tervetulleita aina tarinaroolipelistä foorumiroolipeleihin, kunhan vähintään pääsivujen sivupohjana toimii Suntuubi -pohja.

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

27.09.2017 17:55
Suuri Tuho. Tällä nimellä heimolaiset viittaavat maapallon tuhoa ja muutosta siksi mitä se on nykyään. Hirviömäisiä olentoja vaanii joka nurkalla, parasta tarttua miekkaasi ja piilottaa rakkaasi. Uskotko selviäväsi heimojen raa'asta elämästä, vallankaappauksista ja sodista, sekä särkyneistä sydämistä? Jos näin on, rohkene tutustumaan Tulevaisuuden Heimojen laajaan fantasiamaailmaan.

Nimi: Aino

25.09.2017 21:43
Otan lomaa lokakuun loppuun saakka. Juuri nyt inspi on hukassa eikä täällä käynti innosta, anteeksi siitä. Harkitsin eroamistakin, mutta ehkä hiukan pidempi loma palauttaa inspin. Saatan palata aikaisemminkin, jos innostus palaa.

Vastaus:

Ymmärrän. Hyvää lomaa :) <3
-Catty

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://maskedwarrior.suntuubi.com/

17.09.2017 10:34
Valta vaihtuu, epäilys kasvaa ja petoksen puukko iskeytyy läheisimmän selkään - mutta samalla myös rakkaus kukoistaa ja viherlehti koittaa uudelleen.

Tervetuloa Masked Warriorsiin, 2017 alkukesällä perustettuun soturikissaroolipeliin!

Nimi: Pelko
Kotisivut: http://amera.suntuubi.com/

14.09.2017 20:27
Kiinnostaako Twilight ja ihmisillä rooliminen? Jos vastaus oli kyllä, Amera on oikea paikka sinulle! Tervetuloa pelaamaan laadukkaassa roolipelissä Twilightin maailmassa, mukavien pelaajien kanssa:D

Nimi: Tuike
Kotisivut: http://hopeinen.suntuubi.com/

01.09.2017 17:22
Kaipaatko normaalia soturikissoilla roolipelausta hyvässä seurassa? Siinä tapauksessa Hopeinen henkäys on oikea paikka sinulle! Tervetuloa roolipelaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Otamme avosydämin kaikki uudet pelaajat vastaan, joten ethän jännittä laittaa viestiä!

- Tuike ja Unisiipi

Nimi: Catty
Kotisivut: http://kuunsilta.suntuubi.com/

31.08.2017 07:53
Linkinvaihtoa? vastaus mielellään meille :)

Vastaus:

-->

- Ulpukka

 
 
©2017 Valoniitty - suntuubi.com