Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Täällä voit kysyä esimerkiksi linkinvaihtoa, ilmoittaa lomasta, erosta tai mainostaa. Huom! Jos mainostat, mainoksessasi saa olla korkeintaan viisi virkettä ja ei mitään miljoonaa riviä, jotta vieraskirja ei täyty ainoastaan mainoksista! Voit mainostaa sivustoasi vieraskirjassa ainoastaan kerran.

Vieraskirjaan voit jättää myös kehitysehdotuksia!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Raakel

27.06.2017 18:36
Hei, onnea ylläpitäjän paikasta Ulpukka! :)
Ilmoittaisin, ettei Virnaklaani osallistu sattumaan heinäkuun aikana, koska seikkailen itse töiden ja kavereiden perässä ympäri Suomea. En ota varsinaisesti lomaa, koska tulen varmaan ainakin toimintoja välillä tekemään, mutta sattumista jäisin mieluusti paitsi :D

Nimi: Sana
Kotisivut: http://koiranvaisto.suntuubi.com/

26.06.2017 13:00

Kun Suuri murahdus on repinyt auki kadut, rikkonut talot ja karkottanut ihmiset, on toistaiseksi selviytyneiden koirien pyrittävä pysymään hengissä - ja mietittävä, keneen voi luottaa.

Alkukesällä 2017 avattu Koiran vaisto on vanhanaikaisesti vieraskirjapohjainen roolipeli, johon jokainen luo oman hahmonsa ja omalta osaltaan vie juonta eteenpäin. Roolipelissä ei ole valmiita hahmoja taikka laumoja, vaan pelin ideana on itse viedä juonta eteenpäin juuri siten kuten pelaajat haluavat. Jos olet siis kyllästynyt peleihin joissa on valmiit juonet laumavaihtoehtoineen, tervetuloa Koiran Vaistoon!

Nimi: Untuva

25.06.2017 20:35
Valoniityssä on mukavia ihmisiä, mukava tunnelma ja koko paikka on ihastuttava. Kuitenkin paikka tuntuu jotenkin tyhjältä ilman Elandraa. Tiedän, että Ulpukkakin on hyvä hommissaan. Kun ensimmäisen kerran löysin tieni tänne en liittynyt, sillä silloin oli vielä koulua ja monessa muussa paikassa piti hoitaa hommat. Sitten kun kävin täällä toisen kerran tein ison päätöksen ja liityin. Silloin olin lomalla monessa paikassa ja yksi rope oli tauolla. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että oli vain ajan kysymys jolloin tulisin tänne kirjottelemaan. Minulla pitäisi olla elämä ja ei ole elämistä jos vain tuijottaa ruutua. Menen syksyllä yläasteelle ja minua jännittää se jo nyt hirveästi, että osaanko vai enkö osaa eri aineita yms. En halua pysytellä Valoniityn paidan helmassa kiinni, joskus on päästettävä irti.

Päätös on tämä: eroan. Utuklaanin saa poistaa. Syitä oli ylempänä.

~Kiitos!

Vastaus:

Voi ei, ei sinuakin Untuva ;_; Elandran lähteminen näköjään järkyttää kaikkia... Ja juu, ymmärrän yläasteelle lähtemisen. Itse olen melkein samassa tilanteessa, uuteen kouluun menossa. Ja yläaste aina jännittää, siitä ei voi sinua syyttää. Mutta olen varma, että pärjäät siellä hyvin! :) Mutta tosi harmi menettää sinutkin! Toivottavasti tavataan vielä! Tähtiklaani valaiskoon polkusi, mutta jos haluat, Piemyden metsä sen pimentäkööt.

- Ulpukka

Nimi: Samantha

25.06.2017 20:21
Tota joo, mun klaanini ei ole vielä ehtinyt edes klaanilistaan, vaikka siihen linkin sainkin.
Nyt olisi kumminkin sellaista asiaa, ettei sitä linkkiä tarvitse edes lisätä. Mä olen erittäin pahoillani, että aiheutin tällä tavoin vaivaa ylläpitäjille, mutta olen nyt eroamassa - ennen kuin ehdin edes kunnolla aloittaakkaan.

Syitä mulla on parikin kappaletta. Ensimmäiseksi on todettava, että mä olen erittäin intuitiivinen persoona, ja saatan toisinaan tehdä päätöksiä vähän hätiköidysti ajattelematta lopputulosta, jos jostain innostun. Ikävä kyllä tänne liittyminen oli juurikin sellaisen intuitiivisuuden seurausta, vaikka kovasti ideasta pidänkin ja ehdottamasti haluaisin täällä vielä olla - täällähän on paljon ihania tyyppejä AKPstakin! Mutta karu totuus on, että kun koulut alkavat, aikani koneen ääressä tulee kutistumaan lähes olemattomiin. Olen menossa kauemmas yläasteelle, ja jo yksinään koulumatkoihin tulee kulumaan sen 45 minuuttia suuntaansa jos joudun kulkemaan bussilla. Sitten vielä lisätään ne ylimääräiset tunnit, jotka johtuvat painotuksesta ja ulkomaille muutosta - mulla tulee muutenkin olemaan kaksi tuntia normaalia enemmän koulua, mutta kun siihen lisätään se, että koko vuoden ruotsin, historian ja äidinkielen tunnit tulee olemaan mulla yhden syksyn aikana.... Mulla riittää hyvässä lykyssä aikaa yhdelle ropelle, jossa toimin apulaisena, ja sekin aika joudutaan pahimmassa tapauksessa nipistämään yöunista. Ja sen ulkomaille muuton takia joutuisin joka tapauksessa eroamaan joulun aikoihin.

Sitten on tämä Elandran ero, joka laukaisi minut tekemään tämänkin päätöksen: Valoniitty vain tuntuu... oudolta ilman Elandraa, vaikken ole täällä ehtinytkään tehdä mitään. Ehkä liityinkin tänne osittain siksi, että hän oli täällä? Kaikella kunnioituksella uudelle mahtavalle ylläpitäjälle, Ulpukalle, toivottavasti et ota tätä pahalla! Olen varma, että saat Valoniitystä loistavan paikan, ja toivotan sinulle hurjasti onnea, olet ihanan pirteä ihminen ja varmasti täydellinen ylläpitäjä Valoniitylle!

Ehkä tämäkin eropäätös tulee olemaan yksi niistä asioista, jotka teen hätiköiden ja jota kadun myöhemmin, sitä en tiedä. Tätäkin viestiä kirjoitan puhelimella, pitäisi ehkä ensin miettiä yön yli ja odottaa kunnes pääsen kotiin koneelle. Mä kuitenkin koen paremmaksi päästää irti nyt, kun en ole vielä ehtinyt juurtua tänne, koska olisi liian vaikeaa jättää läheisiksi muodostuvat ihmiset myöhemmin... Anteeksi kaikille vaivasta, ja vielä yhdet suuret tsempit Ulpukalle!

Vastaus:

Voi harmi Sam :c Mutta itselläkin toki koulu on, ja ymmärrän syysi, vaikka en millään haluaisi sinun lähtevän ;_; Elandran ero taas, en osannut sitä kauheasti odottaa, enkä spekuloida, enkä kuvitellut, että hän jättäisi hommat minulle. Se harmittaa myös minua. Ja, ymmärrän tuon ulkomaille muuton kiireet ja muutenkin kaiken, koulun tunnit, koulumatkat... Ja itsenkin välillä joutunut harjoitusten kanssa vähän nipistämään yöunia. Ehkä se oli parempi näin.

Tähtiklaani valaiskoon polkusi, mutta jos tahdot, Pimeyden metsä sen synkentäköön~

- Ulpukka

Nimi: Kissi

21.06.2017 15:26
Kun minulla on 80 tassua, niin tarinasta sain 24, niin miksi minulla on vain 92?

Vastaus:

Unohdin vain julkaista! Anteeksi tämä!
-Catty

Nimi: Raadelma
Kotisivut: http://onewayout.suntuubi.com/

21.06.2017 08:16
Linkinvaihtoa?
Vastaus vieraskirjaamme, kiitos.

Vastaus:

Chatti --> (En voinut kirjoittaa vieraskirjaan)

- Ulpukka

Nimi: Stärä
Kotisivut: http://kuiskeenkutsu.suntuubi.com/

20.06.2017 20:21
Moi! Kyselisin linkinvaihtoa Kuiskeen kutsun kanssa. Vastaus mielellään meille päin! ->
Hyvää loppu kesää! :)

Vastaus:

-->

- Ulpukka

Nimi: Vierailija

19.06.2017 15:33
Hei, nyt olisi pientä asiaa erääseen tarinaan annetusta palautteesta.
Kyseinen palaute on laadultaan hieman turhankin kehittävää. Niin paljon, että se vaikuttaa ulkopuolisen silmään lähinnä lannistavalta. Kyseiseen palautteeseen on tylysti listattu kaikki mahdolliset virheet tarinassa, vaikka kirjoittaja on selkeästi aloitteleva. Jos tarkoituksena on auttaa tekstin parissa eteenpäin, eikö arvioijan silloin tulisi tietää, että kehittyminen tapahtuu askel kerrallaan? Se, että listataan jokikinen virhe, eikä edes positiivista palautetta anneta kunnolla, on mielestäni enemmän kuin törkeää, se jos mikä tukahduttaa kirjoitusinnon. Päälle vielä se, ettei tarinasta oltu annettu mitään palkintoa, vaikka ohjeissa luvataan, että tarinoita kirjoittamalla saisi näitä tassuja... Mutta tarinan kirjoittaessa niitä ei kuitenkaan saa, koska "tarina oli liian lyhyt kestääkseen kaikki virheet".
Omiin silmiini tuo nimenomainen palaute ei vaikuta lainkaan kehittävältä tai palkitsevalta, vaikka siinä oltiinkin kerrottu virheistä.
Kysyisinkin, onko tällainen lannistavuus ja virhelitania normaali käytäntö täällä? Vaikuttaa vähän huolestuttavalta...

Vastaus:

Kiitokset viestistäsi!
Kenenkään mieltä ei ole tarkoitus pahoittaa, ja aloittelevia kirjoittajia on tarkoitus kannustaa kirjoittamaan enemmän, ei suinkaan lannistaa. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ja otankin asian puheeksi kyseisen arvioijan kanssa. Tassujen antaminen tarinoista on pakollista, oli virheitä kuinka paljon tahansa, tästä voi hieman syyttää itseäni, koska unohdin sen apuylläpitäjille ohjeita antaessani mainita.

Toivottavasti et saanut tämän takia Valoniitystä huonoa kuvaa. Tulevaisuudessa pyrin pitämään huolen, että jokainen tarinoidenlukija pitää huolen, että palaute on asiallista ja kehittävää ja että tarinasta etsitään vähintäänkin se yksi positiivinen asia, jotta kenellekään ei tule paha mieli. Kiitokset vielä ilmoituksestasi, se oli aiheellinen ja asiallinen.

-Elandra

 
 
©2017 Valoniitty - suntuubi.com